Vård

jag har sökt h j ä l p. Tro det eller ej. Men längre än detta fixar jag inte. That's it. Bloggen går succesivt framåt. Den dör inte, men är bara kanske döende för tillfället.

PS:

jag stod emot min första hetsätning på huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur länge som helst, kommer inte ihåg sist. Det händer inte idag. För nu ska jag sova. En eloge till mig då.....hehe

Observera

Jag vet att jag är sämst på att blogga. Anledningen till varför migg bloggande går i perioder är att den ibland fungerar som en slags terapi för mig. Men ibland räcker inte det, nu, och sen en tid tillbaka har allt varit åt skogen. Jag lever i en fruktansvärt misär och vill inte leva längre. Jag, som brukade stå för vem jag var gör inte det längre. Jag vet inte ens vem jag är. Mitt liv är begränsat och min kropp säger emot, visar vad hela min livsprocess tillför. Jag har väldigt sällan menstruation och nu har jag haft två månader i rad och det var i februari jag hade mens sist, och senast jag hade det två månader i rad kommer jag inte ihåg. Jag sover väldigt få timmar. Jag orkar aldrig ta mig ut och gå, eller springa. Så fort jag böjer mig fram så kommer det upp mat. Jag kan inte längre äta bland människor, om jag inte bara äter sallad. Kan inte fokusera om jag ser en oerhört smal människa. Jag hatar det. Och kan inte vistas i närheten med personen i fråga utan att känna mig kränkt och misslyckad. Och så mycket mer. Jag vill inte dö, men jag vill inte leva detta liv.

brrrrrrrrrr

Själen ligger på botten i djupaste hav
Vart är vägen dit jag ska?
Tiden har flytt medan åren gått
Du behöver inte säga nått
Överallt finns människor som vet
Att tårar aldrig slutar falla på våran planet
Oavsett tid eller evighet.

What's up next?

Åh jag är så rädd. Jag är så jävla rädd. Jag orkar inte. Allt kommer förstöras nu. Det är över nu. Föralltid.

love

Jag är inte längre rädd
Och inte heller osäker
Jag är inte löven som faller från träden
Eller molnen som skymmer solen
Jag är inte fästingen på din kropp
Och inte ens den ledsna människan som brukade vara på topp

Men vem är det jag ska lura?
Jag vill bara vara fjäderlätt och vit

RSS 2.0